Over ons

LetterSign is een reclamebedrijf dat gespecialiseerd is in het beletteren van alle soorten voertuigen, van traditionele belettering in uitgesneden vinyl tot groot formaat geprinte full colors, al dan niet met volledige car wrapping!We zijn gevestigd in Wielsbeke west vlaanderen

We maken en plaatsen daarnaast ook werfpanelen, V-borden, vrijstaande frames, allerhande raamfolies voor interieur en exterieur toepassingen, reliëfletters en meer. Het bedrijf "Letterstyl" bestaat reeds meer dan 25 jaar. Ignace vercruysse Heeft in die tijd een gezond bedrijf op de kaart gezet. Met trots kunnen we zeggen dat vanaf 2016 Ignace en Bram Vercruysse de handen in elkaar slaan om u een nog betere service te kunnen bieden. Autobelettering, full color prints, wrapping en visual graphics van ontwerp tot realisatie! De jarenlange ervaring van Ignace samen met de eindeloze motivatie van Bram is de perfecte combinatie! Vanaf nu kan u bij ons ook terecht voor alle grafische vormgeving en webdesign. Kom gerust eens langs voor meer info! Wielsbeke, Waregem, Oostrozebeke, Izegem, Ingelmunster, Zulte en omstreken, wij staan klaar voor u!

Alle belettering, logo's, illustraties, afbeeldingen, foto's en full color prints worden digitaal aangemaakt en aangebracht op alle auto's, bestelwagens, vrachtwagens, remorques, reclameborden, werfborden en -doeken, spandoeken, gevelbanners, raamfolies, stickers, zelfklevers, tinten en blinderen van autoruiten, magneetborden, roll-up banners, beach vlaggen en textielbedrukking.

Je kunt bij LetterSign ook terecht voor exclusieve, traditionele reclameschilderingen op muren, gevels en andere materialen.